Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Serveis àrea nàutica

A Tallers Gil Almagro hi trobaràs solució a totes les teves necessitats. Des d’una reparació ràpida i puntual al disseny d’un projecte global que treballem en col·laboració amb els enginyers.

Solució global en reparació i manteniment (Refit&Repair) de tot tipus d’embarcacions: pesquer, vaixell d’oci de totes mides, i vaixells o barques de càrrega i transport (remolcadors, vaixells de manteniment i vaixells mercants).

Àmbits de treball:

 • Especialistes en Mecànica Naval:

  Reparem i portem manteniment de motors diesel, generadors, reductors, motors elèctrics, circuits hidràulics, bombes injectores i turbos, revisió d’injectors, comprovació de compressions, rectificació de culates i aliniament de motors. Som distribuidors oficials de les marques Cummins i John Deere Marine, però també distribuïm tot tipus de motors, reductores, generadors i recanvis d’altres marques.

 • Especialistes en Serralleria:

  Fabriquem i modifiquem estructures amb perfils i tuberies metàl·liques de tot tipus de materials. Pulim i cromem peces. Tenim premsa hidràulica, plegadora i màquines de tall i treballem totes les peces d’acer inoxidable polit de la coberta de l’embarcació amb acabat nàutic.

 • Especialistes en Mecanitzat:

  Treballem amb torns amb els que podem arribar a col·locar-hi eixos de més de 6 metres. Treballem amb freses i torns que ens permeten mecanitzar peces com bulons, eixos, bocines, pinyons dentats, politges, induïts, xavetes i xaveters.

 • Especialistes en Soldadura Naval:

  Soldem amb electrode, fem soldadura de tungstè y gas (TIG) i màquina de fil semi-automàtica. Materials amb els que treballem: acer al carbó, alumini, acer inoxidable i cuproníquel.Som un taller situat al Mediterrani que fem treballs amb homologació de soldadura naval (xapa naval), certificant soldador, materials i procedimentvCertificació a través de Bureau Veritas.

 • Especialistes en Hidràulica:

  Fabricació i manteniment de circuits hidràulics. Subministrament i reparació de bombes, pistons cromats, distribuidors de pressió, botelles hidràuliques, juntes i retens. Reparació de circuits hidràulics, tubs rígids i flexibles i racords.

 • Especialistes en Tuberia i Valvuleria:

  Reparació i subministrament de tot tipus de vàlvules, tuberies, brides, juntes, i accessoris: Tubs d'acer amb soldadura o sense soldadura. (Mides en polzades o en milímetres) (Acer al carbó i acer inoxidable), Acoplaments per tuberies, Accessoris (curves, tes, reduccions...), Brides planes i amb coll per soldar o per roscar, Vàlvules de papallona, de bola, d'interrupció, de diafragma, de comporta etc. (en fundició, acer inox, llautó o bronze naval). Gamma PRESSFITTING (sistema d'unió sense tuberies sense soldadura). Tuberia, accessoris i juntes tòriques.

 • Especialistes en Subministrament i instal·lació Naval:

  Distribuim materials de les millors marques per a la nàutica professional i d’esbarjo: motors diesel, reductores, generadors, tornilleria, juntes, bombes, eines hidràuliques, coixinets, retens, així com elements de seguretat, material per la navegació electrònica, manteniment mecànic, coberta interior, material electric per l’embarcació i la navegació, etc.

 • Solucions en Electricitat i electrònica naval:

  Treballem amb vaixells de tot el món que escolleixen Tarragona i Port Tarraco per les seves reparacions habituals; treballem amb embarcacions dels Clubs Nàutics més propers, amb les barques de pesca del Port del Serrallo, i amb les embarcacions del càrrega i serveis del Port de Tarragona.

 • Un servei acurat i detallista de reparació i manteniment industrial
 • 4ª generació d’especialistes
 • Treballem ràpid perquè la seva activitat no pari
 • Solucions a mida, eficients i ràpides
 • Ens desplacem ràpid a la seva empresa
 • Disponibilitat total en el moment que ho necessity
 • Preparats per qualsevol necessitat que tingui